Indicator paling senang nak guna - Teropong Bursa PIRATE FLAG Indicator - Teropong Bursa Trading Academy

Indicator paling senang nak guna – Teropong Bursa PIRATE FLAG Indicator

Indicator yang paling senang nak guna Kat TradingView, kita boleh programkan indicator kita sendiri. Boleh buat complicated, atau boleh buat yang simple. Yang penting, kita yang faham.

Team kami dah develop dan guna indicator ni sejak 3 tahun lepas, tapi bukan secara eksklusif. Kami lebih fokus kepada kaedah Price dan Volume + fundamental/news dan sebagainya. Tujuannya, nak bagi mudah kita kenal signal lebih pantas sama ada ngam atau tak satu-satu kaunter tu.

Apa indicator Pirate Flag ni?

Kaedah nya simple. kami study guna Price dan Volume + secret sauce. Tujuannya, untuk mencari kaunter yang ada potensi membuat pergerakan yang BESAR (naik atau turun) dalam masa terdekat. Tengok contoh: Pirate Flag ni bagi signal awal, tapi masih kena berhati-hati sebab pergerakan harga yang besar AKAN BERLAKU, sama ada naik, atau turun. Asas indicator ini adalah menggunakan kaedah Momentum Trading.

Indicator ni akan mengajar anda untuk berhati-hati walaupun dah ada confirmation. Ramai trader dah mahir dengan technical analysis, tapi masih tak berjaya trade dengan baik kerana salah satu sebab utama ialah memilih kaunter kaunter yang salah, macam:

  • Penny stocks
  • Tak kena tema
  • Volume tak cukup
  • Fundamental tak kukuh
  • Dan lain-lain

Indicator ni bertujuan untuk kesan kemungkinan pergerakan yang besar akan berlaku! wauuu best kan? Tengok chart kat atas, bila ada keluar candle hitam, kita nmpk ada pergerakan yang besar berlaku! Ada yang naik (rally), dan ada jugak yang turun (correction).

Masa fasa correction, pirate flag takkan keluar, kecuali petanda pergerakan harga mungkin nak reverse.

Indicator Pirate Flag ni dibuka untuk langganan dengan hanya RM80 one off (harga promosi sahaja) berserta dengan 1 bulan support group. Indicator ini PERCUMA dan tidak akan expired untuk 100 subscriber pertama sahaja. Untuk join support group seterusnya, anda boleh membuat langganan baru bila ianya dibuka pada 23 haribulan setiap bulan. Langganan Indicator ini akan datang bersama dengan 1 bulan support group percuma di Telegram.

Antara results terkini dengan indicator ni

Yang paling best, baru-baru ni ialah kaunter CYPARK. harga 30 sen mencanak naik ke dekat 50sen woo! Memang giler. Puas hati. Kaunter ni pun tiba2 terlintas kat screener Pre-Closing screener dan screener PERCUMA kat website yang trainer kami selalu pakai, dia tengok, pastu terus bagi alert kat kawan-kawan dalam grup. Haaa! best ke best?

Support group untuk Pirate Flag ni akan akan fokus untuk pembelajaran berkenaan trading sahaja, BUKAN grup untuk bagi buy signal dan sell signal. Kalau nak short cut belajar trade, boleh join kami.

Follow facebook kami untuk pengumuman terkini bila langganan dibuka, atau boleh klik kat bawah ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.