Program Affiliate Teropong Bursa - Teropong Bursa Trading Academy

Program Affiliate Teropong Bursa

Untuk pengetahuan semua, Teropong Bursa dah lancarkan program Affiliate Marketing Teropong Bursa untuk sahabat semua bersama mendapat manfaat dari jualan produk Teropong Bursa.

Buat masa ni, kita hanya ada satu produk yang available untuk affiliate, iaitu Pro Technical Screener (PTS). Sekarang kita ada lebih 400 users! Korang boleh tengok sales page kat sini.

Untuk sahabat yang belum tahu lagi pasal Pro Technical Screener, screener ni adalah cari stocks untuk buat short term trading. Ada 2 jenis, Simple dan Advanced. yang simple screener – Basic Trend Following, dan Advanced Trend Following, untuk swing cara mudah, dan Advanced Screener ada 2 lagi, iaitu Pre-Closing (BTST style + Swing) dan T0 untuk cari saham yang ada momentum yang kukuh. Info lanjut kat sini.

Struktur komisen pengenalan ialah antara 25-30% dari harga jualan. Payment kita akan transfer setiap minggu sama ada Khamis atau Jumaat.

Program akan terus dari service provider Onpay, dan korang boleh sign up kat butang kat bawah, dan teruskan buat pendaftaran.

Daftar jadi affiliate sekarang untuk dan kita grow bersama-sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.