Pre Closing Screener 2022 - Teropong Bursa Trading Academy

Pre Closing Screener 2022

Pre-Closing screener merupakan screener untuk kajian Short Term Trading Strategy, adaptasi dari screener BTST dari Teropong Bursa, menggunakan lower time frame, hourly atau lebih kecil. Secara kebiasaan, Pre-closing screener akan dihantar ke dalam channel 2x pada jam 4 ptg dan 4.30 petang untuk kajian. kebiasaan kaunter kajian mampu naik 1-3 bid, atau lebih pada keesokan harinya terpulang kepada strategi yang digunakan.

Traders boleh boleh gunakan screener ini juga untuk mengesan kaunter yang mempunyai momentum yang kuat untuk buat swing trade.

Channel Januari terbuka kepada semua untuk anda backtest strategi anda menggunakan screener ini. Jika anda tidak boleh memanfaatkan Screener ini, anda TIDAK DIGALAKKAN untuk meneruskan langganan. Join channel pre-closing screener untuk backtesting anda.

https://t.me/TBprecloseScreenerJan.

Dengan penggunaan screener ini, anda boleh meminimakan peratusan “nasib” kepada hanya 20%, dan memaksimakan peratus “hard work” dan teknikal SOP. Sejarah screener ini sejak 2015 mempunyai purata kejayaan 80% setiap bulan, dengan disiplin yang tegas. Langganan channel ada dibuka setiap 23 haribulan dan stock adalah sangat terhad. Langganan akan ditutup pada 1 haribulan setiap bulan.

Harga PROMO RM50 sebulan untuk 50 langgan yang pertama sahaja untuk fasa pilot program ni..

Semoga Screener ini dapat membantu anda membuat keputusan yang lebih baik..

Results sebenar, updated setiap hari untuk rujukan para traders.

Langganan dibuka pada setiap 23 haribulan setiap bulan, hingga hujung bulan sahaja. Subscribers baru akan dapat akses percuma minggu terakhir 23 haribulan hingga hujung bulan
Sila teruskan dengan butang langganan dibawah. Jika hijau, langganan aktif, jika kelabu, langganan dah ditutup.

Apa yang kita cari, sebenarnya ada lah strategi trading yg mempunyai success rate yang tinggi, yang dapat kurangkan faktor nasib. Takkan nak bergantung pada nasib baik aje selalu? Kita kena upgrade, dan gunakan alat bantuan seperti screeners untuk menjimatkan masa dan mudahkan kerja kita…

#teropongbursa