Buka akaun CDS Mplus Online (M+ Online) - Teropong Bursa Trading Academy

Buka akaun CDS Mplus Online (M+ Online)

Dapatkan Guide untuk membuat pendaftaran secara online dihantar ke email anda.

Azam baru tahun ni adalah untuk bertindak, dan bertindak dengan pantas. Sampai bila nak selalu ketinggalan?

Teropong Bursa diasaskan oleh Kamarul Nizam, Remisier dengan Malacca Securities Sdn Bhd, cawangan Wangsa Maju. Pusat latihan di Shah Alam Seksyen 13. Berpengalaman lebih 5 tahun dalam pasaran saham Bursa Malaysia. Ahli Profesional Persatuan Penganalisa Teknikal Malaysia (MATA) dan pemegang sijil MSTA dari UK dan CFTe (IFTA US). Misi beliau adalah untuk membantu orang ramai mengenali  analisa teknikal yang menjadi asas Short term trading saham di Bursa Malaysia.
Lesen No CMSRL/B7428/2017


Remisier yang berpengalaman dan juga seorang trader yang aktif

Kamarul mula mengenali perdagangan saham sejak 2015 setelah hampir diberhentikan kerja oleh majikan dalam sektor Oil & Gas pada tahun 2014. Setelah berusaha untuk belajar dan trade dengan konsisten, beliau akhirnya berjaya mendapatkan lesen menjadi remisier dengan sekali peperiksaan dan fokus untuk menjadi full time trader, dan pada masa yang sama, berkongsi dengan student yang ingin belajar tentang analisa teknikal sehingga kini.


Certified Chartist (Full Member STA 2020)

Kamarul telah mengambil peperiksaan MSTA pada tahun 2018 dan telah lulus kali pertama mengambil peperiksaan tersebut. Keahlian dengan Society of Technical Analyst (MSTA) dan juga ahli professional Malaysian Association of Technical Analyst sangat membantu dengan pendedahan secara tempatan dan antarabangsa dan secara tidak langsung bergaul dengan Traders bertaraf dunia dan Fund Managers dan berkongsi pengalaman dan pengetahuan.


Founder dan Trainer Teropong Bursa

Setelah mendapatkan Diploma Technical Analysis dan MSTA, beliau telah menubuhkan Teropong Bursa untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman dalam Analisa Teknikal untuk rakan-rakan dan orang awam yang berminat untuk mempelajari TA dan trading dengan lebih mendalam. Segala ilmu dan pengalaman dicurahkan dalam sesi coaching yang dibuat secara tertutup dengan pelajar grup yang kecil sahaja setiap sesi untuk memastikan interaksi maximum antara pengajar dan pelajar. Kini mempunyai training center berpusat di Seksyen 13 Shah Alam.


PREMIUM VIP SUPPORT GROUP (TELEGRAM) yang aktif secara PERCUMA.

Support group Teropong Bursa sangat aktif dengan hampir 400 ahli, yang mempunyai latar belakang yang pelbagai. Kebanyakan ahli merupakan part time traders mendapat manfaat dari grup SECARA DIRECT dan PERSONAL, dengan Kamarul sebagai lead trainer membantu membuat case study untuk Swing trade, Trend Following dan Intraday trade agar ahli dapat belajar dari case studies tersebut dan seterusnya mahir untuk membuat trade secara berdikari. Support group ini juga disertakan bersama Live screener dan watchlist untuk BTST (Buy Today Sell Tomorrow) secara PERCUMA!


TEROPONG BURSA MEMBERS ACCESS – PERCUMA!

Private facebook group khas untuk Clients. Teropong Bursa Members access, kami akan share trading ideas yang power-power untuk anda

Kami akan berikan yang terbaik untuk anda!

BTST Trading Ideas setiap hari!

Kami komited untuk berikan support terbaik dan konsisten kepada anda untk bantu anda berjaya!

BTST kami dengan data yang terkumpul lebih 3 tahun, 80% winning rate, dan Average Daily Win lebh 2% sehari! KURANGKAN FAKTOR NASIB kepada bawah 20%!!

Monthly BTST performance report

APA KATA SAHABAT KITA…?

SEMUA yang diatas ni, adalah PERCUMA! Kami betul-betul nak support anda sebagai active trader dalam grup, atau kalau anda prefer nak buat buy and hold, swing trade yang tak perlukan grup yang pantas (kadang-kadang serabut), boleh rujuk fb group yang lebih tenang..

Jadi, tunggu apa lagi? Sign up sekarang untuk dapatkan guide untuk pendaftaran akaun CDS, dan mulakan perjalanan trading anda dengan kami!

Sumber rasmi maklumat berkenaan pelaburan saham, klik bursamalaysia.com

Dah siap akaun CDS? Terus ke SINI untuk dapatkan guide, dan akses ke screener Teropong Bursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.