Daftar Akaun Trading & Pelaburan M+ Online - Teropong Bursa Trading Academy

Daftar Akaun Trading & Pelaburan M+ Online

Akaun yang anda mohon akan dibuka dengan remisier Kamarul Nizam dengan broker Malacca Securities Sdn Bhd (lebih dikenali sebagai M+ Online).

Dengan mendaftar akaun CDS anda dengan beliau, anda akan mendapat akses berikut:

 1. Support grup di facebook – dalam grup ni kami kongsikan sesi live meeting, video pembelajaran, trading ideas, dan info lain yang berguna untuk traders & pelabur.
 2. Support grup di telegram, khas untuk trader baru, untuk biasakan dengan kaedah trading yang diamalkan oleh trainer kami.
 3. Tiga bulan akses percuma screener Pro Technical Screener (PTS) berharga RM300. Trader yang aktif, boleh terus mendapat akses PERCUMA hanya dengan request melalui whatsapp dengan admin beserta client code anda.
 4. Berpeluang untuk upgrade secara PERCUMA akses grup exclusive VIP Resident di telegram. Jika anda trader yang aktif, anda boleh request dengan admin apabila support group untuk anda tamat.
 5. Manfaat dalam Support group di Telegram
  1. BTST dan trading ideas secara PERCUMA
  2. Live trade setiap hari
  3. Akses screener untuk short term secara PERCUMA

Jangan tunggu lagi. Setiap hari ada peluang untuk trade dan buat profit dari market. Masukkan maklumat anda, dan submit sekarang. Kami akan hantar guide kepada anda segera.

Username untuk akaun Teropong Bursa
Password untuk akaun Teropong Bursa, sekurang kurangnya 7 aksara
Password untuk akaun Teropong Bursa, sekurang kurangnya 7 aksara