Coaching watchlist - Teropong Bursa Trading Academy

Coaching watchlist

Konfius macam mana nak buat watchlist? Macam mana nak start Trading Saham?

Jom belajar Cara buat watchlist dan swing trading plan

Sesi coaching advanced untuk traders yang dah berkecimpung dalam trading Saham, tapi masih konfius cara terbaik untuk buat short term, swing trading


JOM CARI KAUNTER SETIAP ISNIN 10PM

Lead trainer Teropong Bursa setiap minggu membuat live di Facebook.com/TeropongBursa berkongsi kaedah simple untuk buat watchlist, termasuk screening, dan kemudian ada sedikit sesi soal jawab jika ada kesempatan.

Tetapi dari sini, masih ramai yang konfius macam mana trainer kami pilih kaunter tu. Banyak yang naik dari pilihan dia. Secara public, dia tak dibenarkan berkongsi trading ideas, atau berikan investment advise berkenaan dengan kaunter mana nak beli Sebab regulations SC (Suruhanjaya Sekuriti) punya guidelines. Jadi, dia berkongsi dengan cara guna teknikal screeners (tak bias) kat TradingView, apa yang keluar kat screener, yang itu kita diskas, dan juga perkongsian ilmu trading secara tak langsung. Dia tak boleh nak cerita exactly sebab apa dia pilih kaunter tu, dan apa trading plan potential entry dan exit. Regulations ada, kena comply la..

Untuk korang mendalami lagi ilmu trading ni, kami nak offer kepada anda berguru secara terus dengan trainer kami Kamarul Nizam, remisier Malacca dengan M+ Online. Biar dia boleh curahkan apa yang tak boleh disebut secara public, dan apa yang ada dalam fikiran dia masa dia buat analysis watchlist tersebut.


Kelas online dan student support group

Sesi coaching secara online memudahkan anda hadir dan berkomunikasi dengan trainer secara live, melalui aplikasi Zoom.

Sesi seterusnya akan diadakan pada

2 April 2022

Terhad 20 orang sahaja. Private Support group, student sama sesi sahaja, selama 1 bulan disediakan.

Nak guide dan kelas FREE? Buka Akaun CDS dengan beliau kat sini..

Leave a Reply

Your email address will not be published.